Digitale oplossingen

Zoals websites en apps. In alle soorten en maten, want elke oplossing is uniek. In eigen handen, of voor u verzorgt.

De domeinregistratie en hosting, het opzetten en installeren van de e-mail en het onderhoud kunnen wij snel verzorgen. Zijn er dingen die u zelf wilt doen? Dan geven we u één-op-één instructie. Wij werken met verschillende systemen, zodat u altijd iets kunt kiezen wat binnen uw budget past. Naast websites kunnen wij ook helpen met online vragenlijsten, nieuwsbrieven en meer.

Bewuste vormgeving

Dankzij UX/UI en andere achtergronden als neuromarketing en gamification. In samenwerking met u en uw doelgroep.

Gezamenlijk kijken we naar wat we maken en voor wie. Hierna combineren we diverse disciplines binnen de vormgeving. Door ons design vervolgens te testen en aan te passen halen we het beste resultaat. Voor online uitingen zoals uw website of nieuwsbrief. Maar ook voor offline uitingen als flyers, banners, auto-belettering en meer.

Ondersteuning

Met onder andere branding, marketing en bedrijfsadvies. Met een overkoepelende strategie vergroten wij uw impact.

Onze kracht ligt in een brede ondersteuning met een overkoepelende strategie. Uw marketing boodschap komt niet over als u niet de juiste doelgroep kiest. Online adverteren heeft geen zin als gebruikers uw website niet begrijpen. Wij zijn uw sparringspartner en kijken naar het hele plaatje zodat deze klopt. Zo gaat er geen tijd en geld verloren.

Een beetje smaak? Of iets nieuws op tafel?

Wij kunnen het succes van uw bedrijf op vele manieren vergroten, maar soms is er niet meer nodig dan een kleine smaakmaker.

Wij zijn graag flexibel. Dus wilt u niets anders dan een nieuw visitekaartje met uw vertrouwde logo, dan doen we dat graag! Wilt u daarentegen wel graag sparren dan denken we met u mee over de strategie op de lange termijn. Hierdoor zijn wij de perfecte keuze voor elke MKB’er. Wij zetten ons in voor uw succes.

Hoe passen wij dit toe bij u?

Hoe wij dit alles bij uw bedrijf kunnen toepassen is nooit hetzelfde. Daarom bieden wij u een vrijblijvend consult.

MAAK EEN AFSPRAAK